Brief voor de jeugd

Hallo jongens en meisjes,

Door Corona kunnen we als GRS-bestuur geen kalverkeuring organiseren zoals je dat kent van de afgelopen jaren. Wij vinden het ook heel erg jammer dat we geen keuring in de manege kunnen houden. Daarom hebben we nagedacht of we niet iets kunnen doen zodat er toch een beetje een keuring is en jij je mooiste kalfje kunt laten zien.

Wij willen graag voor jullie een videokeuring organiseren. Dat betekent dat je thuis je kalfje gaat wassen, scheren en trainen. Met hulp van papa/mama of iemand anders maak je een videofilmpje van je kalfje met jou samen. Dit videofilmpje stuur je naar ons op. De jury gaat de videofilmpjes bekijken en ze beoordelen. Natuurlijk hoor je wat de jury van je kalfje en van jou vindt.

We hebben twee onderdelen waar je aan mee kunt doen. Je mag kiezen of je aan één onderdeel mee wilt doen of aan allebei.

Het eerste onderdeel is het exterieur, net als bij de gewone keuring kijkt de jury naar je kalfje. Het tweede onderdeel is een creatieve opdracht. Je mag zelf iets leuks, origineels, grappigs bedenken wat jij leuk vindt om met je kalfje te doen en maak hier een foto van.

Hier onder staat een voorbeeld. Wees lekker creatief!

Om je te helpen komen er ook nog voorbeeldvideo’s op onze website en Facebookpagina.

We hopen dat je ons idee net zo leuk vindt als wij en mee wil doen met je mooiste kalfje.

Groeten van het GRS bestuur